curs wordpress online

Cursuri grafica in promotie de la Multimedia Creations Academy

Curs Web Design - Visual Composer pentru WordPress Online - 35 lectii Video Online
     
curs page builder wordpress romana online  

EDITEAZA PROFESIONAL CONTINUTUL IN WORDPRESS CU CEL MAI UTILIZAT PAGE BUILDER DRAG & DROP - VISUAL COMPOSER!

Accesul la videoclipuri se face prin intermediul conectarii la platforma noastra de e-learning pentru o perioada de 6 luni, timp in care veti avea la dispozitie cele 35 de videoclipuri HD si asistenta din partea tutorului.

Pretul cursului este de 245 Ron. PRET IN PROMOTIE DE LANSARE: 129 Ron - detalii promotie curs Visual Composer.
cuprins-curs-WordPress-Visual-Composer cursuri wordpress page builder
 
Curs WordPress Online - 76 lectii Video
     
curs wordpress romana online  

Cursul WordPress Online marca Multimedia Creations Academy contine 76 de lectii video in limba romana pentru circa 7 ore de curs si prezinta toate functionalitatile sistemului de Content Management cel mai utilizat pentru crearea de site-uri web la nivel mondial.

Accesul la lectii se face prin intermediul conectarii la platforma noastra de e-learning pentru o perioada de 6 luni, timp in care veti avea la dispozitie cele 76 de lectii structurate in 16 module, dispense si asistenta.

Pentru realizarea cursului WordPress a fost utilizata versiunea 4.5 in limba engleza a soft-ului.

Pretul cursului este de 245 Ron. PRET IN PROMOTIE: 145 Ron - detalii promotie curs WordPress.
cuprins-curs-WordPress cursuri wordpress
 
Curs WooCommerce Online - 52 lectii Video
     
curs wordpress romana online  

Cursul WooCommerce Online marca Multimedia Creations Academy este compus din 52 de lectii video in limba romana si prezinta cum se poate instala, configura si gestiona un magazin eCommerce bazat pe WooCommerce si WordPress.

Accesul la lectii se face prin intermediul conectarii la platforma noastra de e-learning pentru o perioada de 6 luni, timp in care veti avea la dispozitie cele 52 de lectii structurate in 6 module, dispense si asistenta.

Pentru realizarea cursului WooCommerce a fost utilizata versiunea 4 a WordPress si versiunea 2 a WooCommerce in limba romana.

Pretul cursului WooCommerce este de 245 Ron. PRET IN PROMOTIE DE LANSARE: 129 Ron - detalii promotie curs WooCommerce.
cuprins-curs-ecommerce cursuri ecommerce
 
Curs Photoshop CS6 + Noutati Creative Cloud Online - 160 lectii Video
     
curs photoshop romana online   Cursul Photoshop CS6 Online oferit de Multimedia Creations Romania contine 160 de lectii video in limba romana pentru mai bine de 10 ore de curs si trateaza toate instrumentele si functionalitatile programului lider de piata in grafica bitmap. Cursul contine un modul dedicat noutatilor introduse cu versiunea Creative Cloud a programului.

Accesul la lectii se face prin intermediul conectarii la platforma noastra online pentru o perioada de 90 de zile, timp in care veti avea la dispozitie cele 160 de lectii structurate in 18 module, exercitii si acces la tutoraj in limba romana dar si simulatorul online pentru pregatirea susutinerii examenului oficial Adobe Certified Associate.

Pentru realizarea cursului a fost folosita versiunea CS6 si CC in limba Engleza a programului.

Pretul cursului este de 245 Ron. PRET IN PROMOTIE: 145 Ron - detalii promotie curs Adobe Photoshop.
curs-photoshopcs6-romana-programa cursuri photoshop
 
Curs Dreamweaver Creative Cloud Online - 91 Lectii Video
     
curs dreamweaver cs6 online   Cursul HTML / CSS Dreamweaver Creative Cloud oferit de Multimedia Creations Romania trateaza toate acele functionalitati ale programului care ne permit sa realizam de la zero un site web profesional, de la crearea paginilor si a linkurilor, pana la personalizarea cu ajutorului CSS (Cascating Style Sheets) a structurii si a continutului paginilor site-ului, pana la publicarea pe server, configurarea FTP si indexarea in motoarele de cautare. Cursul Dreamweaver Online contine 91 de lectii video in limba romana pentru mai bine de 7 ore de curs.

Accesul la lectiile cursului de web design se face prin intermediul conectarii la platforma noastra de e-learning pentru o perioada de 90 de zile, timp in care veti avea la dispozitie cele 91 de lectii structurate in 15 module, exercitii si acces la tutoraj in limba romana dar si simulatorul online pentru pregatirea sustinerii examenului oficial Adobe Certified Associate.

Pentru realizarea cursului a fost folosita versiunea Creative Cloud in limba Engleza a programului.

Pretul cursului este de 245 Ron. PRET IN PROMOTIE: 175 Ron - detalii promotie curs HTML / CSS.
curs-html-programa cursuri dreamweaver
 
Curs Bazele SEO
     
curs seo  

Noul curs SEO marca Multimedia Creations Romania analizeaza tehnicile de optimizare "on page" prin configurarea corecta a paginilor web pentru motoarele de cautare dar si instrumentele de optimizare oferite de catre Google cum sunt Webmaster Tools si AdWords.

Cursul SEO Online contine 46 de lectii video in limba romana organizate in 11 module de curs.

Accesul la lectiile cursului de optimizare pentru motoarele de cautare se face prin intermediul conectarii la platforma noastra de e-learning pentru o perioada de 60 de zile, timp in care veti avea la dispozitie lectiile video si acces la tutoraj in limba romana.


Pretul cursului este de 200 Ron. PRET IN PROMOTIE: 130 Ron - detalii promotie curs SEO.

curs-optimizare-seo-programa cursuri dreamweaver
 
NOU! Curs Grafica Vectoriala - Adobe Illustrator CC
     
curs grafica illustrator  

Noul curs Adobe Illustrator marca Multimedia Creations Romania este util celor care vor sa isi perfectioneze abilitatile in materie de grafica publicitara cu grafica bazata pe vectori pentru crearea de ilustratii vectoriale, logotipuri si alte materiale publicitare bazate pe vectori.

Cursul Adobe Illustrator este format din 113 de lectii video in limba romana organizate in 18 module de curs. Ultimul modul este dedicat realizarii unui logotip profesional si a manualului de identitate vizuala.

Accesul la lectiile cursului de grafica vectoriala se face prin intermediul conectarii la platforma noastra de e-learning pentru o perioada de 90 de zile, timp in care veti avea la dispozitie cele 113 si acces la tutoraj in limba romana.

Pentru realizarea cursului a fost folosita versiunea Creative Cloud in limba Engleza a programului.

Pretul cursului este de 245 Ron. PRET IN PROMOTIE: 145 Ron - detalii promotie curs Adobe Illustrator.
curs-grafica-illustrator-cuprins cursuri dreamweaver
 

Certificari Oficiale Adobe

 
centre de examinare Adobe in Romania   Pentru certificarea cunostintelor atat in domeniul graficii cat si al webdesign-ului casa producatoare Adobe pune la dispozitie mai multe tipologii de certificari oficiale.

Cea mai raspandita diploma oficiala este cea de Adobe Certified Associate (ACA) si care este o certificare a cunostintelor de tip entry-base.

Pentru a gasi centrul de testare autorizat Certiport din Romania cel mai aproape de dumeneavosatra puteti consulta lista AICI

AICI PUTETI DESCOPERI OFERTELE DE CURS + CERTIFICARE OFERITE DE MULTIMEDIA CREATIONA ROMANIA

Partener pentru derularea ofertelor propuse de Multimedia Creations Romnaia : Partener Unic Autorizat Certiport in Romania (CAP) - CertiPro Educational Romania

centre testare Adobe in Romania

Untitled Document

Tutoriale Gratuite
Tutoriale Gratuite pentru programele de grafica si webdesign Adobe in romana
Tutoriale gratuite programme Adobe in Romana
Centre de Examinare
Vrei sa iti evaluezi expertiza pentru a obtine o Certificare Adobe?
Cauta centrul de examinare Person Vue din zona ta
gaseste centrul de examinare Adobe langa tine